Skip to content
Archieffoto

Badmintonnen bij BC Wassenaar kan weer!

5 september 20212 minute read

Het afgelopen badmintonseizoen kende een vreemd verloop door de Corona pandemie. Gelukkig konden de badmintonners van BC Wassenaar (hoofdsponsor Light Design van Loenen) in de zomermaanden weer in Sporthal de Schulpwei terecht.

Het nieuwe seizoen 2021-2022 staat nu voor de deur!

Maandag 30 augustus is dat nieuwe seizoen officieel van start gegaan. Competitiespelers hebben de training weer opgepakt, de recreanten lieten zich ook weer zien op de maandagavond en de 55-plussers spelen hun partijtje op de woensdagochtend. De jeugd tenslotte gaat zaterdag 4 september weer beginnen. Het gehele komende seizoen zal er nog gespeeld worden in De Schulpwei, met smart wordt gewacht op de start van de nieuw te bouwen sporthal.

Heb je ook zin om te badmintonnen? Kom gerust eens een kijkje nemen in De Schulpwei! Dat kan op de volgende momenten:
Maandagavond recreatief: 20:00 – 22:00 uur
Woensdagochtend 55+ recreatief: 10:00 – 12:00 uur
Zaterdagochtend jeugd: 09:30 – 11:00 uur

Uiteraard volgt BC Wassenaar de huidige richtlijnen van het RIVM, binnen die richtlijnen is sporten gelukkig weer mogelijk. Op de website www.bcwassenaar.nl staan alle speeltijden, verder kom je op deze website nog heel veel meer badmintoninformatie tegen. De competitie gaat met een thuiswedstrijd op 18 september van start, we houden je ook het komende seizoen op de hoogte van het wel en wee van de Wassenaarse badmintonners.

Op 17 september start de Nationale Sportweek. In de Wassenaarse Krant van volgende week lees je daar meer over, zeker als het gaat om sporten in de zaal. Daarnaast start de nationale Badmintonbond in september een actie om meer mensen kennis te laten maken met die mooie badmintonsport. Ook BC Wassenaar heeft aangehaakt bij deze actie. Veel informatie daarover zal te vinden zijn op de bekende social media kanalen en via de website www.probeerbadminton.nu.

Wil je meer informatie over badminton of BC Wassenaar? Neem óf een kijkje op de website óf stuur een mail naar info@bcwassenaar.nl.

Logometwit

Tags

BadmintonBC WassenaarCompetitiestartWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top