Skip to content
Fotocredit: redactie Wassenaarders.nl

Theehuis Ruys in Park de Paauw mikpunt van vandalisme

5 september 20212 minute read

Theehuis Ruys in Park de Paauw is gisteravond laat of vanochtend vroeg mikpunt geweest van vandalisme. Het interieur van het Theehuis, dat dienst doet als atelier van graficus en schilder Florence Fernhout, is gelukkig niet ten prooi gevallen aan vandalen maar de entree bleef niets bespaard. De buitenkant van het Theehuis was juist opgeknapt en opgefleurd met bloemenbakken etc ter gelegenheid van de opening van raadhuis De Paauw, komende zaterdag. 

Floor Fernhout is er ziek van. “De bakken waren er juist ingezet in samenwerking met de gemeente voor de opening van het raadhuis De Paauw,” aldus een geschrokken Floor. “Hier wordt gewoon andermans tuin gesloopt. Alles is losgetrapt.” Ze vermoedt dat een groep jongeren bezig is geweest. “Dit is gewoon niet leuk.” 

Ze roept de lezers op om zich te melden als men iets heeft gezien of gehoord. Tevens hoopt ze dat daders en/of ouders hun verantwoordelijkheid nemen en van zich laten horen. Inmiddels heeft ze al heel veel bemoedigende berichtjes ontvangen en zelfs aanbiedingen om nieuwe plantjes te kopen. De gemeente heeft Florence verzocht om al het puin te laten liggen tot maandag. Dan gaat de gemeente ermee aan de slag. De politie in Wassenaar vraagt de lezers om bij hun melding te doen als men iets heeft gezien of gehoord. 

theehuisRuys

Fotocredit: Florence Fernhout

 

 

 

 

 

Tags

Atelier FernhoutPark de PaauwTheehuis RuysVandalismeWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top