Skip to content
Fotocredit: STET/Nanova Photography

Engelstalig theater in de buitenlucht

8 september 202149 second read

Engelstalig theater STET plaatst Shakespeare ’s bekendste klassieker in een heel nieuwe setting tijdens hun Open Air show in Wassenaar. Op 11 en 12 september speelt het Duitse theatergezelschap Globe Berlin hun moderne versie van ‘Romeo & Juliet’, op het landgoed van Wassenaars Raadhuis de Paauw.

Regisseur Christian Leonard zet in deze hedendaagse variant van het stuk een conflict neer dat niet alleen draait om een aristocratische strijd, maar waar traditionele waarden schuren met moderne ideologieën. Lukt het om heldhaftigheid en de drang naar gehoorzaamheid opzij te zetten voor individuele vrijheid en het recht tot zelfbeschikking? Een stuk vol taalkundige rijkdom, verhitte gevechtsscenes en hypnotiserende muziek, in een bijzondere openluchtsetting.

Elk jaar nodigt STET Brits theatergezelschap Illyria uit voor een openluchtvoorstelling in Wassenaar. Na een coronastop van een jaar en huidige restricties rondom Brexit, is STET Open Air terug met een nieuw internationaal gezelschap op het podium.

Praktische info:
Romeo & Juliet, Globe Berlin
11 & 12 September, 19:30
Raadhuis de Paauw, Wassenaar
Tickets: €27.50/ €15.00

Meer info en tickets: www.theenglishtheatre.nl

Tags

Open AirOpenluchtvoorstellingenSTETThe English TheatreTheaterWassenaar
Gerelateerde artikelen
Deze Week In Bibliotheek Voorschoten – Wassenaar
Back To Top