Skip to content

Wassenaar is rijk… met zoveel vrijwilligers!

10 september 20212 minute read

Wat maakt een klein dorp groot? Duizenden actieve vrijwilligers! Zij krijgen dingen voor elkaar die anders wegens gebrek aan geld of mankracht niet mogelijk zijn. Dat maakt Wassenaar een fijn dorp om in te wonen. Kom vrijblijvend langs voor een oriëntatie! Een greep uit ons aanbod:

• Theehuis Jansland is een gastvrije horeca- en leerwerkplek voor jongeren met een autisme spectrum stoornis. Heeft u tijd om één dagdeel of één dag per week de jongeren te begeleiden en te coachen, of wilt u leidinggevende van het theehuis worden? (Vac. A.146 en A. 147)
• Bestuurslid gezocht bij de WOB, die affiniteit heeft met ouderen én met beweging, voor algemene en ondersteunende zaken. Er wordt ongeveer 8x per jaar vergaderd.  Vac.B.120)
• Bent u in het bezit van een auto en wilt u af en toe inwoners die minder mobiel zijn helpen? Automaatje is op zoek naar u! (Vac. C.020)
• Scouting de Paauw heeft ongeveer 150 leden en zoekt een groepsbegeleider die samen met de huidige groepsbegeleider de vele diverse en leuke taken gaat uitvoeren (Vac. E.054)

Ons kantoor is vanaf 1 juli weer open voor bezoekers op maandag- en donderdagochtend van 10.00-12.00 uur. Andere dagen zijn wij open op afspraak. Bel of mail ons.

www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl
info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl T: 06 15678510
Volg ons ook op Facebook

Tags

VacaturebankVCWVrijwilligerscentrale WassenaarVrijwilligerswerkWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top