Skip to content

Even voorstellen…

11 september 20213 minute read

Hallo, mijn naam is Rens en ik werk inmiddels alweer ruim 5 jaar in Wassenaar als jongerenwerker. Via mijn opleiding als sportleraar ben ik in het jongerenwerk gerold. Ik ben dan ook graag op een sportieve manier bezig met jeugd. Daarnaast vind ik het leuk om samen met jongeren te ontdekken waar hun talenten liggen. In principe zijn wij jongerenwerkers er voor iedere jongere in Wassenaar, maar net iets meer voor diegene die ons echt nodig hebben. Bijvoorbeeld voor jongeren die op zoek zijn naar meer sociale contacten.

Vanaf 13 september gaan we in Wassenaar starten met een gaaf project voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar. Het project heet Join Us en is voor iedereen die zich soms alleen voelt en graag nieuwe mensen wil leren kennen. Ik wil jou samen met mijn collega Simone een fijne plek bieden waar je deze leeftijdsgenoten ontmoet. Wij zullen je met open armen ontvangen en kijken er naar uit om samen leuke activiteiten te doen. Vind je het spannend om je aan te melden? Dat snap ik heel goed! Je kunt het ook gewoon een avondje proberen. Ik weet zeker dat je dan ontdekt dat het eigenlijk best leuk is.

Ik ben er voor jou!
Hoi! Ik ben Simone Stap, ik ben sinds 2007 jongerenwerker en al ruim 2,5 jaar werkzaam in de gemeente Wassenaar. Wat ik daar doe is: meidenwerk, individuele coaching en voorlichting of trainingen geven op scholen. Ik heb een afgeronde HBO opleiding SPH. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om creatief bezig te zijn.

Bij Join Us sta ik voor je klaar. Ik kan goed luisteren en ben zeer empathisch. Ik vind het belangrijk dat een ieder zichzelf kan zijn. Met elkaar zorgen we voor een gezellige sfeer, en doen we leuke dingen. We bieden de mogelijkheid om van anderen te leren en anderen ook van jou. Wat ik belangrijk vind is dat ik jou stimuleer en help bij het maken van belangrijke keuzes en probeer je weer in eigen kracht te zetten. Je kunt bij mij terecht voor advies en een gezellig praatje.

Twijfel je of dit iets voor jou zou kunnen zijn, aarzel niet neem contact met mij op dan kan ik jou er nog meer over vertellen. Of probeer het gewoon uit en kijk of het iets voor jou is. Wij hopen via Join Us veel jongeren te kunnen samen brengen die graag meer sociale contacten zouden willen. Check de website van Join us voor meer informatie en aanmelding: https://www.join-us.nu/locaties/join-us-wassenaar-12-18-jaar/

20210902 144355

 

 

Tags

Even voorstellenJoin usjongerenwerkStichting Jeugd- & JongerenwerkWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top