Skip to content
Fotocredit: WZK Waterpolo

Competitie begonnen voor WZK Waterpolo

14 september 20213 minute read

Afgelopen weekend was het dan zo ver, het Sterrenbad was de locatie voor het allereerste competitieweekend WZK waterpolo.

Om 18:15 uur stond de eerste wedstrijd op het programma voor de D jeugd. Het was WZK die de voorsprong nam in de wedstrijd en meteen al veel doelpunten wist te maken. Halverwege de wedstrijd was de score 10-7 in ons voordeel. Toen werd de wedstrijd steeds spannender en moest WZK bijbenen om doelpunten te maken. Helaas was het net niet genoeg en wist BZ&PC DG in de laatste periode vlak voor het einde het winnende doelpunt te maken. Daarna was het de beurt aan de C meisjes. Weinig fouten werden gemaakt en goed teamspel zorgde ervoor dat de meisjes lang bij konden blijven. Het was helaas de laatste periode die het team de das om deed, er werd verloren met 4-6.

De enerlaatste wedstrijd op het programma was voor heren 3. Op papier een gemakkelijke wedstrijd en dat bleek ook in het water zo te zijn. De doelpunten vlogen om de oren bij de Vliet SG H3 en de ene na de andere spelers wist te scoren. De eindstand van 17-2 is dan ook geen verrassing. De laatste wedstrijd was voor Heren 1, die een wedstrijd speelde voor de Man-meer beker. De wedstrijd werd goed begonnen en de sterkere tegenstander Haerlem 3 werd verrast met mooie doelpunten van WZK. Uiteindelijk ging het lang gelijk op, maar was het het team uit Haarlem dat aan het langste eind trok bij de wedstrijd. Al met al was het een hele mooie avond en vooral de geweldige sfeer die weer in het zwembad hing deed de spelers goed.

Naast alle spelers kan een wedstrijd natuurlijk niet gespeeld worden zonder vrijwilligers en officials, via deze weg willen we al deze mensen enorm bedanken voor het mogelijk maken van de wedstrijden. Daarnaast willen we ‘Onze vrienden’ bedanken die zich ieder jaar weer verbinden aan onze mooie vereniging: Autobedrijf Rooijakkers, Voorzuylen, de Wilde Spoorwegbouw, Installatiebedrijf Aad van der Putte, Van de Lely Hoveniers, BOL dienstverlening, Voorham Bronbemaling, ASN Autoschade van Veen, Gloseco, Bagel Alley, Me Gusta, Kluswijs van Veen, BJ Solutions, De Zorgpraktijk, Marco Brederode Timmer- en Onderhoudsbedrijf, van Veen Bouw, Oliehandel Rooijakkers en Glazenwasserij Donker-Stoute.

Interesse om vriend van WZK Zwemmen te worden namens uw bedrijf? Neem contact op met sponsor@wzk-zwemmen.nl of kijk op onze website voor meer informatie.

We zijn benieuwd wat dit seizoen brengt voor alle teams, maar zagen de kinderen al zichtbaar genieten. Komend weekend start ook WZK Wedstrijdzwemmen met de competitie.

Tags

SponsorsWassenaarWaterpolowedstrijdverslagWZK Waterpolo
Gerelateerde artikelen
Back To Top