Skip to content
Fotocredit: Blauw Zwart

Blauw-Zwart 30 minuten op niveau

17 september 20212 minute read

Trainer Jos van der Helm was na afloop van de bekerwedstrijd, uit tegen Hazerswoudse Boys, qua uitslag 2-1 winst, wel tevreden. De enthousiaste en kundige oefenmeester uit Leidschendam had direct na de wedstrijd zijn verhaal klaar.

“Ja, we begonnen in een goed tempo met veel aanvallen over de beide vleugels, waar op links Ryan van Lochem en op rechts Bram de Hollander excelleerden. We kwamen al snel op 1-0 in de 6e minuut door Bram de Hollander en nog geen 5 minuten later scoorde Ryan van Lochem de 2-0. Kim Theil is weer terug, die met Chris de Krom het middenveld beheerste. Na de 2-0 verzuimden wij de scoren op te voeren. Dit brak ons later op. Na 30 minuten zakten we terug naar het niveau van onze tegenstander en door een fout in onze defensie scoordne zij de aansluitingstreffer in de 38e minuut. Ook de 2e helft konden wij niet meer het spel oppakken zoals in het eerste deel van de wedstrijd.”

De vraag met nog 2 weken te gaan voor aanvang van de competitie is welk team van der Helm het veld in gaat sturen in de- eerste competitiewedstrijd uit tegen Aarlanderveen, 25 september a.s.

“We hebben een langte lijst van afwezigen i.v.m. blessures, werk en privéaangelegenheden. (Vandaag waren afwezig o.a. Dunke Lagerberg, Mats de Koning, Tom v.d. Marel, Bastiaan Hendriksen, Xander Vredenbregt, Ime Raaphorst, Ilias Assabban, Maxim Buijs en Jordy Lubbe, redactie). Terug van vakantie is routinier Kim Theil, hij speelde zijn eerste wedstrijd. Het is voor ons nu nog een vraagteken hoe wij zullen aantreden in de eerste competitiewedstrijden. Ik heb wel het voordeel dat we een enthousiaste en talentvolle, zeer jonge groep hebben. Maar het inspelen op elkaar vergt wel enige tijd.“

Trainer Jos van der Helm en technische staf, veel succes en zeker veel wijsheid voor de start van de competitie. Aanstaande zaterdag de bekerwedstrijd tegen VCS, thuis op De Schulpwei

Tags

Blauw-ZwartVoetbalWassenaarwedstrijdverslag
Gerelateerde artikelen
Back To Top