Skip to content
Fotocredit: Schaakvereniging Wassenaar

Doe op 20 september mee met de Schaak Off van Sv Wassenaar

17 september 202145 second read

Maandag aanstaande om 20.00 uur organiseert Sv Wassenaar in samenwerking met de KNSB de Schaak Off in het Deijlerhuis, Hofcampweg 3. Het gaat om vierkampen ingedeeld op sterkte, ieder speelt 3 partijen van 25 minuten per persoon per partij. De winnaar van een vierkamp plaatst zich voor de regionale finale die begin oktober in Den Haag zal zijn. En wie daar wint, kan meedoen aan de landelijke finale.

Veel mensen zijn in coronatijd online gaan schaken. De schaakclubs waren gesloten. Maar nu gelukkig niet meer. Er kan weer tegen ‘echte’ schakers gespeeld worden waarbij het sociale contact ook belangrijk is. Om de ‘online’ schakers met het clubschaak bekend te maken heeft de KNSB de Schaak Off bedacht (zie ook www.schaakoff.nl). Sv Wassenaar doet ook mee. Iedereen die zin heeft om zijn krachten te meten met onze clubleden, is maandag, 20 september, van harte welkom.

Deelname is gratis. Graag aanmelden via info@schaakclub-wassenaar.nl .

 

Tags

SchaakOffSchaakvereniging WassenaarSchakenVierkampWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top