Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Patrick Kop

Nieuwe website Thuisinwassenaar.nl gelanceerd

17 september 20212 minute read

Thuisinwassenaar.nl geeft overzicht van zorg, welzijn, wonen, inkomen, sport en cultuur. Er zijn in Wassenaar en omgeving ontzettend veel organisaties, hulpverleners en verenigingen die u kunnen helpen bij een actief, sociaal en gezond leven. Veel van hen hebben een eigen website. Maar hoe vindt u wat u zoekt op al die verschillende sites? De gemeente, SAD, SMOW en het WWZ-loket wilden deze zoektocht naar de juiste informatie, hulp of activiteit makkelijker maken en lanceren daarom Thuisinwassenaar.nl.

Wethouder Inge Zweerts de Jong: “De coronapandemie heeft de behoefte aan een overzicht van het lokale aanbod van organisaties, diensten en activiteiten nog eens extra duidelijk gemaakt. Mensen hebben nu meer dan ooit behoefte aan sociaal contact, beweging of bijvoorbeeld ondersteuning bij problemen op school, thuis of geldzorgen. En allemaal het liefst in de buurt. Ik ben dan ook hartstikke blij dat er nu één online plek is waar Wassenaarders hun zoektocht kunnen starten naar de juiste hulp of activiteit.

Thuis in Wassenaar helpt bij een actief, sociaal en gezond leven
Thuisinwassenaar.nl geeft overzicht van alle (maatschappelijke) organisaties binnen de thema’s: 

v Actief zijn en meedoen

v Geldzaken en inkomen

v Gezin, opvoeden en relatie

v Leren en werken

v Wonen en leefomgeving

v Zorg en welzijn

U kunt een zoekopdracht intypen in de zoekbalk of klikken op een van de thema’s en u op ideeën laten brengen door de activiteiten en organisaties die u tegenkomt. U zou Thuisinwassenaar.nl kunnen zien als een digitale kaartenbak, waarin u op verschillende manieren kunt vinden wat u zoekt.

Naast de website, is Thuis in Wassenaar de komende maanden ook in De Wassenaarse Krant te vinden. Twee pagina’s in het midden van de krant met artikelen van en over de maatschappelijke organisaties, verengingen en activiteiten in Wassenaar.

Thuisinwassenaar.nl is nooit af: we hebben u nodig voor een actueel overzicht
Er is hard gewerkt aan de website en er is uitgebreid meegekeken door een testpanel van Wassenaarse inwoners en professionals. Maar helemaal af is Thuisinwassenaar.nl eigenlijk nooit. Soms worden nieuwe organisaties opgericht, anderen stoppen, verhuizen of bieden nieuwe activiteiten of diensten aan. Het is dus zaak dat we Thuisinwassenaar.nl samen actueel houden. Geeft u het aan ons door als u iets wilt toevoegen of iets ziet dat beter kan? Dat kan door het contactformulier op de website in te vullen.

Tags

CultuurGemeenteInkomenSportThuis in WassenaarWassenaarWebsiteWelzijnWonenZorg
Gerelateerde artikelen
Back To Top