Skip to content
Fotocredit: Tri-team

Start to Run bij WZK Tri-Team

17 september 20212 minute read

Vanaf morgen, zaterdag 18 september gaat onze Yakult Start to Run cursus weer van start, waarbij je professionele begeleiding krijgt, gericht op het aanleren van een goede looptechniek en het opbouwen van uithoudingsvermogen. Op de valreep enthousiast om ook mee te doen? Dan is dit je kans: kom van die bank af en meld je morgen (op je hardloopschoenen) bij WZK Tri-Team op de parkeerplaats (achteraan) van het Sterrenbad. Stuur dan ook een mail aan www.starttorunwassenaar@gmail.com. Aanmelden kan ook via Hardlopen.nl – Yakult Start to Run

Kom op tijd: vanaf 9.00 uur staat de koffie klaar in ons clubhuis (bereikbaar via de WZK zij-ingang). De training start om 9.30 uur en eindigt om 11.00 uur.

Hoe ziet de cursus er uit?
Na 7 weken (7 trainingen) kun je zo’n 25 minuten achter elkaar hardlopen. We bouwen dit heel rustig op en er is aandacht voor iedereen. Enthousiaste trainers en gezellige loopmaatjes wachten je elke zaterdag op voor een energieke en gezellige training. Samen werk je toe naar de afsluitende ‘Start to Finish’ trainingsloop. Je conditie verbetert en dat voel je: je wordt steeds fitter! Elke kilometer verbrand je ook nog een flinke hoeveelheid calorieën. Wie heeft er nog een excuus om op de bank te blijven zitten? Ga mee naar buiten!

Je krijgt veel meer dan alleen een fit lichaam als je meedoet aan Start to Run! Je ontvangt ook een functioneel hardloopshirt, drie edities van het tijdschrift Runner’s World én het speciale Start to Run Magazine, vol beginnerstip en weetjes. Duizenden lopers gingen je voor en zijn via Start to Run aan een veilige en gezonde hardloop carrière begonnen; Maak ook zo’n gezonde en veilige start, samen met loopmaatjes uit je eigen omgevingen laat je begeleiden door deskundige en ervaren trainers van WZK Tri-Team in Wassenaar.

Komt deze oproep te laat voor jou en lijkt het je leuk om in een groepje gelijkgestemden te gaan (leren) hardlopen? Wanneer je ongeveer een half uur kunt hardlopen, ben je welkom bij WZK Tri-Team op onze trainingsavonden en ga je onder begeleiding van een gediplomeerde trainer aan de slag met je techniek en conditie. De eerste twee maanden kun je gratis meedoen, dus wat let je! Kijk voor meer info over onze gezellige hardloopvereniging op www.tri-team.nl.

 

 

Tags

BeginnerscursusHardlopenTri-TeamWassenaarYakult Start to Run
Gerelateerde artikelen
Back To Top