Skip to content
Fotocredit: stoeterij 'In 't Groene Hout'/Greenwoods

GreenWoods Romantisch Hubertus Herfst Fest

19 september 202157 second read

Geniet van deze gezellige landelijke herfst-, muziek-, paarden- en jachtcultuur in een feestelijke sfeer.

Er wordt verzameld bij ons op Stoeterij in ’t Groene Hout. Nadat de gasten worden verdeeld over 2 traditionele rijtuigen, getrokken door trekpaarden uit de Ardennen en Oostenrijk, wordt er gestart aan een romantische tour door Wassenaar in herfsttinten richting het Hertenhuisje op landgoed Backershagen. Hier wordt een korte tussenstop gehouden waar er gelegenheid is tot een drankje.

Na de tussenstop rijden we terug naar de Stoeterij waar er geluisterd wordt naar een van de grootste dansorgels van Nederland en waar er op sommige dagen verschillende activiteiten worden getoond verbonden aan de jacht, zoals o.a. een concert van de aan de Stoeterij verbonden jachthoornblazers.
Hierna wacht de gasten in herfstsfeer, in de jachtzaal een ontvangst met houtvuur, jachtmuziek, kruidenwijn, warme chocolademelk en speculaas etc.

Kleed jezelf warm en in landelijke stijl aan en doe mee aan het levendige herfstgebeuren in de Jacht- en Tuigenzaal van de Stoeterij. Dit jaar zijn de bijeenkomsten voor de zesde maal door een ieder te bezoeken.

Herfst Fest op zondag 03, 10, 17 en 24 oktober om 14:00 tot ongeveer 16:30. €15,00/20,00
www.gippp.nl/hubertusherfstfest. Tickets: www.green-woods.net/webshop/

Tags

GreenwoodsHerfstMuziekPaardenRomantisch Hubertus Herfst FestStoeterij in 't Groene HoutWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top