Skip to content
Fotocredit: Blauw Zwart

Sponsor van de maand: Café Rooie Cor

24 september 20212 minute read

Voor de sponsor van de maand mei is Carl Verburg, met een heerlijke taart van Bakker Niek Kaptein, langs geweest bij Elroy Visser van Café Rooie Cor aan de Oostdorperweg. Hij steunt met zijn bedrijf Blauw-Zwart.

Vertel eens wat over Rooie Cor en jouw rol binnen deze organisatie
Elroy: Café Rooie Cor is mijn passie én mijn hobby. Ik ben reeds acht jaar meewerkende eigenaar. Rooie Cor is echt een Wassenaars café waar wij proberen iedereen, van jong tot oud, zich welkom te laten voelen. Gewoon voor iedereen dus!

Hoe zie jij de toekomst van Rooie Cor?
Elroy: In de toekomst van Rooie Cor zie ik dat dit café nog voor generaties door kan gaan. Zowel voor de gasten als voor onszelf. We proberen uiteraard wel mee te gaan in de tijd en daarop te investeren.

Even over Blauw-Zwart. Waar moeten de Blauw-Zwarters jou en Rooie Cor van kennen?
Elroy: Mij en Rooie Cor kennen? Nooit genoeg!
Ik heb zelf nog nooit gevoetbald, maar de Wassenaarse sfeer omarm ik op iedere locatie. Ik ben met Rooie Cor al 5 jaar sponsor van onder anderen het Veteranentoernooi en 2 voetbalelftallen.

Wat heb jij met sport in het algemeen en Blauw-Zwart in het bijzonder?
Elroy: Ik sport zelf niet veel (eigenlijk niet) en ik maak er ook geen tijd voor! Het is niet Blauw-Zwart in het bijzonder, maar ik omarm graag de Wassenaarse (sport)gemeenschap.

Heb jij nog advies of tips of wil je verder nog wat kwijt?
Elroy: Ik heb niet veel aan te merken maar wil graag meedenken als mensen erom vragen. Een Wassenaarse vrijwilligersdag mag wel wat explosiever! Die mensen heb je zo nodig, die mensen zijn het hart van elke vereniging!

Rooie Cor

 

 

 

 

Tags

Blauw-ZwartCafé Rooie CorSponsor van de maandVoetbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top