Skip to content

Informatieavond Stichting Houd Bronovo Open

28 september 20212 minute read

Op 29 september is het zover. De Stichting Houd Bronovo Open trapt dan een reeks bijeenkomsten af met het doel het Behoud van Bronovo als ziekenhuis. Naast Burgemeester en wethouder heeft ook Mevr. Ingrid Wolf, voorzitter RvB van het HMC, zich aangemeld en verzocht haar spreektijd te geven.

Het kan derhalve een levendig debat worden. Roep de mensen om u heen op 29 september vanaf 20.00 uur aanwezig te zijn in de Warenar te Wassenaar. Iedereen is welkom. Voor aanmelding graag een mailtje naar: mailto:info@houdbronovoopen.nl

Nu alle instanties in de afgelopen 2 jaar niets hebben ondernomen om een goed geoutilleerd ziekenhuis, te behouden, zullen wij, Stichting Houd Bronovo Open en alle betrokkenen in het zorggebied van het BRONOVO, gezamenlijk in actie moeten komen.

Bijeenkomsten

Vanaf september zullen er een aantal bijeenkomsten worden georganiseerd waarop deskundigen de toehoorders nog eens duidelijk uitleggen waarom het behoud van BRONOVO zo hard nodig is.

Deze bijeenkomsten zijn voor iedereen toegankelijk. Wel is het voor de organisatie, mede gelet op de Covid-restricties, noodzakelijk dat voorafgaande aanmelding via onderstaande mail plaatsvindt.

De eerste bijeenkomst zal in de WARENAR te Wassenaar op 29 september 2021, aanvang 20.00 uur, plaatsvinden. Voor deze bijeenkomst zal een aantal mensen worden uitgenodigd. Verder is deze bijeenkomst bedoeld voor belangstellenden uit dit deel van het zorggebied van het BRONOVO.

De sprekers op deze bijeenkomst zullen o.m. zijn:

-de heer A. de Groot – Bestuursvoorzitter zorgverzekeraar DSW

-Dr H.J. Oostenbroek – Orthopedisch chirurg

-prof. Dr. G.J. Blauw – internist ouderen geneeskunde

-Gespreksleider Drs. D.M. Sluimers, oud-ceo APG

De tweede bijeenkomst zal worden gehouden in MADURODAM op 10 oktober 2021, aanvang 20.00 uur. Deze bijeenkomst is met name bestemd voor de mensen uit de overige regio’s van het zorggebied van het BRONOVO.

De details van deze twee bijeenkomsten, zoals sprekers en onderwerpen, zullen op korte termijn worden gepubliceerd.

Heeft u belangstelling geef u dan op via: info@houdbronovoopen.nl

Tags

De WarenarInformatiebijeenkomstStichting Houd Bronovo OpenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top