Skip to content
Fotocredit: Samen Slim Rijden

Samen Slim Rijden-Wassenaar groeit

29 september 20212 minute read

Twee foto’s, een jaar tijdsverschil. Met de aanschaf van de tweede deelauto en en een verdriedubbeling van het aantal deelnemers van Samen Slim Rijden-Wassenaar groeien we aardig. Daar zijn we trots op. En we gaan graag door, liefst met uw deelname. In ieder geval met uw deelname aan onze enquête. Doet u mee?

Wij delen 100% elektrische auto’s in warme kring. Dat betekent dat de deel-nemers elkaar kennen en weten wie er nog meer in de auto’s zitten. Onze eerste deelauto staat op een vaste parkeerplek (met laadpaal) bij de Warenar en de tweede deelauto krijgt binnenkort een vaste laadplek in de buurt van het havengebied. We zetten ook graag een deelauto bij u in de buurt neer!

Achterliggende gedachte voor autodelen in warme kring is dat iedereen in een 100% elektrische auto kan rijden, afstand kan doen van zijn of haar fossiele auto. Zo is er plek in de wijk voor andere zaken dan blik. In de grote steden zie je nu al hele straten vergroenen door het verdwijnen van fossiele auto’s en de opkomst van deelauto’s. Met de komst van een deelauto verdwijnen gemiddeld 5 tot 8 fossiele auto’s in de wijk waar de auto staat.

Hoe meer deelnemers we hebben hoe efficiënter onze auto’s kunnen worden ingezet en aangeschaft. We streven naar minimaal 10 deelauto’s binnen 5 jaar, waarbij tenminste 50 auto’s uit het straatbeeld verdwijnen. Met de eerste 2 deelauto’s zijn er al 10 auto’s verdwenen!

Om zoveel mogelijk informatie van inwoners van Wassenaar op te halen hebben we een enquête opgesteld. Met die informatie kunnen we op een goede manier uitbreiden. We nodigen iedereen uit om de enquête in te vullen middels het scannen van onderstaande QR code. Meer informatie kunt u vinden op onze website https://samenslimrijden-wassenaar.nl/

U kunt zich daar ook aanmelden voor een proefrit!

SSR Enquete

 

Tags

DeelautoEnquêteSamen Slim RijdenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top