Skip to content
Fotocredit: Piek web fotografie

Binnenkort in Theater Warenar: Hoog Spel – Thrillerkomedie van Lex Passchier

30 september 202144 second read

Schrijver Lex Passchier blinkt uit in het creëren van verrassende verhaallijnen, het schetsen van menselijke verhoudingen en het opbouwen van een hoge dosis spanning. Dat liet hij eerder zien met televisieseries als De 12 van Oldenheim, De 12 van Schouwendam en het zeer populaire Oogappels. “Hoog Spel” is de opvolger van de succesvoorstelling ‘Enkele Reis’, welke eind 2019 in de Warenar hoge ogen gooide.

De hoofdrollen worden vertolkt door theatergrootheden Johnny Kraaijkamp jr., Doris Baaten en Trudy Labij. Hun feilloze gevoel voor timing en grote talent voor komisch acteren zullen ervoor zorgen dat u op het puntje van uw stoel zit en de zaal met een grote glimlach verlaat.

Voorstelling: Zondag 3 oktober | 15.00 uur
Kaarten: € 27,50

Hoog Spel – Thrillerkomedie van Lex Passchier | matinee Toneel | zondag 3 oktober

Theater Warenar, Kerkstraat 75, 2242 HE Wassenaar – Kaartverkoop:
Online: www.warenar.nl/programma
Telefonisch: 070 511 8382 maandag en woensdag tussen 10 en 14 u
Aan loket: maandag en woensdag tussen 10 en 14 u

Tags

Hoog SpelLex PasschierTheater WarenarThrillerkomedieToneelvoorstellingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top