Skip to content

Wordt Wassenaar Fietsstad van 2022? Breng nu uw stem uit en win een elektrische fiets!

1 oktober 20212 minute read

De Fietsersbond houdt dit najaar weer de tweejaarlijkse Fietsstadverkiezing. De gemeente nodigt fietsers uit om daarvoor een vragenlijst in te vullen. Zo maakt Wassenaar kans op de titel van Fietsstad 2022 en u op een elektrische fiets.

Wethouder Caroline Klaver legt zoveel mogelijk kilometers per fiets af. “Wassenaar biedt prachtige fietsroutes door de bossen en duinen. We hebben de afgelopen jaren veel gedaan om het fietsen veilig en plezierig te maken. We horen graag wat u van de fietsveiligheid vindt en waar er verbeteringen aangebracht kunnen worden. Op die manier kunnen we (fiets)wegen veiliger en nog leuker maken.”

De gemeente doet veel om fietsen in en om Wassenaar veilig, comfortabel en prettig te maken. Zo is de afgelopen jaren gewerkt aan:

  • het verbeteren van de fietsveiligheid door fietsonvriendelijke situaties aan te pakken
  • het maken van snelle en comfortabele fietsroutes
  • het verbreden van fietspaden

Elke fietser mag zich vanaf nu uitspreken in het grootste fietsonderzoek van Nederland.

Geef uw mening

Fietsers kunnen in de enquête hun mening geven over verschillende onderwerpen, zoals: ruimte op de fietspaden, afstelling van de verkeerslichten en kwaliteit van de fietspaden. Ook onderwerpen als ‘fietsplezier’ en ‘fietsbeleving’ komen aan bod.

Door de enquête in te vullen, maakt u kans op mooie prijzen, waaronder een elektrische fiets, een overnachting of onderdelen voor de fiets.

U kunt de enquête invullen op www.fietsersbond.nl/fietsstad-2022/. Dit kan tot 31 oktober.

Tags

EnquêteFietsersbondFietsstadverkiezingGemeenteWassenaarWinactie
Gerelateerde artikelen
Back To Top