Skip to content

Deze week in Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar

3 oktober 20213 minute read

Deze week en in de komende periode is er weer van alles te beleven in de bibliotheek. 

Vrijwilligers gezocht voor hulp bij CoronaCheck-app
Wil jij onze bezoekers helpen met het regelen van het Coronatoegangsbewijs en/of installeren van de CoronaCheck-app? En ben je dienstverlenend en klantgericht ingesteld? Dan zijn we op zoek naar jou! De vrijwilligers van het Digitaal Spreekuur helpen nu al veel mensen met vragen over tablets, smartphones, computers en meer. Nu is de vraag door de invoering van het Coronatoegangsbewijs groter. Wil jij hen tijdelijk helpen? Kijk op obvw.nl/vacatures en neem contact met ons op!

Boek- en tijdschriften(uit)verkoop
We maken weer ruimte voor de nieuwe collectie. Geef jij onze boeken een tweede kans? Sla je slag tussen maandag 4 oktober en zondag 24 oktober in beide bibliotheekvestigingen. Maandag 4 oktober staat de uitverkoop vanaf 13.00 uur klaar.

Bibliotheek Voorschoten weer ‘s zondags geopend
Vanaf zondag 3 oktober t/m 27 maart is Bibliotheek Voorschoten weer op zondag geopend. Je bent welkom tussen 13.00 uur en 16.00 uur. Gezellig als je even langskomt! Bekijk de openingstijden op obvw.nl/openingstijden

De Stille Kracht geeft 5 Bieb Basis abonnementen cadeau
De Stille Kracht Wassenaar stelt 5 bibliotheekabonnementen beschikbaar aan mensen die het financieel minder breed hebben. Ben of ken je iemand die het verdient om een jaar lang te genieten van een gratis bibliotheekabonnement? Laat het ons dan voor zondag 17 oktober weten via e-mail n.tenthij@obvw.nl of telefonisch via 071 561 63 49 of 070 511 36 10 bij Nicole ten Thij. De eerste vijf reacties ontvangen het abonnement cadeau.

Jouw bezoek aan Filmhuis Wassenaar
Yes! Al onze 69 stoelen in het Filmhuis mogen weer bezet worden! Wel vragen wij jou voor jouw bezoek aan het Filmhuis naar het coronatoegangsbewijs (via de corona-check-app of print hiervan). Dit is verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar. Neem dit bewijs en een geldig legitimatiebewijs mee en geniet weer als ouds van de mooie films die wij bieden. Kom je op tijd? We zijn 3 kwartier voor aanvang van de film geopend. Bestel je tickets aan de balie of via obvw.nl/filmhuis

Filmprogramma
zo 3 okt 12:30 Spirit Ongetemd
zo 3 okt 15:15 The Father
ma 4 okt 20:00 De Veroordeling
di 5 okt 14:00 Minari
wo 6 okt 20:00 Minari
vr 8 okt 20:00 De Veroordeling
za 9 okt 20:00 The Courier
zo 10 okt 12:30 Spirit Ongetemd
zo 10 okt 15:15 Minari
ma 11 okt 20:00 The Father
di 12 okt 14:00 De Veroordeling
wo 13 okt 20:00 Mama Weed

Tekst gaat verder onder de foto. 

DSC 2201

Buffetvrijwilliger gezocht voor Filmhuis Wassenaar
Filmhuis Wassenaar (gesitueerd in Bibliotheek Wassenaar) is op zoek naar buffetvrijwilligers die op zaterdagavond of zondagmiddag onze bezoekers willen verwelkomen. De werkzaamheden bestaan uit het controleren van de filmtickets en het verkopen van consumpties via de computerkassa. Iets voor jou? Neem dan contact met ons op!
https://www.obvw.nl/overons/Vacatures/Buffetvrijwilliger-filmhuis-wassenaar.html

Tags

ActiviteitenBibliotheekFilmhuisOBVWProgrammaVoorschotenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top