Skip to content
Fotocredit: Peuterschool Beregoed

Peuterschool Beregoed viert 35-jarig jubileum

4 oktober 202147 second read

Op 1 oktober heeft peuterschool Beregoed haar 35-jarig jubileum groots gevierd. Beregoed is een unieke en nostalgische peuterschool in Wassenaar-Zuid waar onder andere de drie prinsessen op hebben gezeten. Het is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip en niet meer weg te denken uit de wijk.

Onder leiding van een team liefdevolle leidsters Patricia, Saskia, Marjolein, Eva, Lidian, Elma, June, Nelleke, Marloes en Anneke, waarvan een deel ook hun eigen jubileum mee viert, leren de peuters zich spelenderwijs te ontwikkelen.

Afgelopen vrijdag kregen meer dan 50 peuters een mooie trui aan en hebben spelletje gedaan zoals koekhappen, blikken gooien en schatgraven. Daarna kroontjes op en genoten van heerlijke hapjes. Er werd ook geschminkt en na de poppenkast voorstelling kregen ze allemaal een lekker ijsje. Ex-beregoed peuters hebben met hun band het feest afgesloten met een groots optreden.

De ouders hebben als bedankje Beregoed nog een prachtige schoolbel cadeau gegeven. Kortom een geslaagde jubileum! 

 

 

 

 

Tags

JubileumPeuterschool BeregoedWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top