Skip to content
Fotocredit: PR

Filmclub zoekt “teamspelers”

5 oktober 202154 second read

De Filmclub, die ervoor zorgt dat er elke donderdag een voorstelling is in de bibliotheek, kan een helpende hand gebruiken. De vier vrijwilligers, die dit inmiddels tien jaar doen, willen graag wat nieuwe enthousiastelingen erbij in de vorm van één of twee filmliefhebbers die het leuk vinden om in een team te werken.

Het gaat dan om het in overleg selecteren van de films uit allerlei genres, én om het informeren en ontvangen van de bezoekers, die onthaald worden op koffie en thee.

Dit vergt ongeveer drieëneenhalf uur van de tijd op donderdagmiddag in de bibliotheek, ten minste zes vergaderingen per jaar en structureel wat werk thuis op de computer.

De Filmclub is geen vereniging met leden of met een eigen bestuur, maar lijkt meer op een sociëteit en alles gebeurt er in een informele sfeer. Solliciteren kan, maar hoeft niet. Geïnteresseerden kunnen op donderdagmiddag om half een komen kijken of dit iets voor hen is en of ze iets voelen voor nadere kennismaking. Ook kunnen ze contact opnemen met Wilma Bergveld van de Filmclub: info@wilmabergveld.nl; 070-5118950

 

Tags

BibliotheekFilmclubOproepVrijwilligersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top