Skip to content
Fotocredit: TC de Kampioen

Oktober: tijd voor de Herfsttocht bij Toerclub de Kampioen

6 oktober 20212 minute read

Helaas hebben we de jaarlijkse Krente(n)wegerstocht in verband met de overvloedige regenval het afgelopen weekend moeten afgelasten; het moet natuurlijk wel een beetje leuk blijven. Maar gelukkig kunnen wij u voor as zondag, met daarbij goede weersvooruitzichten weer een nieuwe tocht aanbieden en wel de herfstrit.

De ervaren voorrijder brengt ons dan via allerlei prachtige weggetjes naar Boskoop, alwaar we ook de koffiestop zullen houden. Doorfietsen in het najaar en de winter is bij Toerclub de Kampioen, de toerfiets vereniging van Voorschoten, Wassenaar en wijde omtrek, geen enkel probleem mits men maar een paar voorzorgsmaatregelen neemt.

Een aantal fietstochten in de komende periode:

– za 9 okt: Kampioenrit 50/70 km
– zo 10 okt: Herfsttocht 80 km
– za 16 okt: Kampioenrit 50/70 km
– zo 17 okt: Halvegarentocht 90 km

De weekend ritten starten om 09.00 uur vanaf onze startlocatie bij de Scouting Van Woesik; van Duivenvoordelaan 560 te 2241 TH Wassenaar.

Vanuit Voorschoten Sportinstituut Goederaad, Raadhuislaan 43 starten iedere week drie ritten, te weten op dinsdag- en donderdagmorgen en woensdagmiddag.
(elke) dinsdag: 09.30 uur C- en D-groep gecombineerd, ± 70 km
(elke) woensdag: 13.00 uur A- en B-groep gecombineerd ± 80 km
(elke) donderdag 09.30 uur C- en D-groep gecombineerd 70 a 100 km.

Meer informatie vindt u op www.tcdekampioen.nl. Daar vindt u tevens een enorme hoeveelheid informatie over de aanschaf en het onderhoud van racefietsen en de toerkalender voor de rest van het jaar.

Tags

FietstochtenTC De KampioenVoorschotenWassenaarWielrennen
Gerelateerde artikelen
Back To Top