Skip to content
Fotocredit: PR

WZK Zwemmen doet weer mee aan Rabo Clubsupport!

6 oktober 20212 minute read

Verenigingen en clubs zijn belangrijk, vindt de Rabobank. Daarom investeert de Rabobank met Rabo ClubSupport een deel van de winst in lokale clubs en verenigingen. Ook W.Z.K. Zwemmen doet dit jaar weer mee. Help ons met jouw stem!

Rabobank Regio Den Haag deelt de winst onder de deelnemende clubs/verenigingen door de campagne Rabo Clubsupport. WZK Zwemmen en doet mee aan deze actie van de Rabobank met als doel de verenigingen financieel te ondersteunen. Een mooie gelegenheid om voor WZK Zwemmen een mooi bedrag te verdienen, die gestoken kan worden in het verbeteren van onze vereniging. Als je lid bent van de Rabobank kun je stemmen op je favoriete clubs. Hoe meer stemmen voor W.Z.K. Zwemmen, hoe meer geld we ontvangen.

Stemmen via app of website
Dat kan in de stemperiode tussen 4 en 24 oktober 2021. Via de website of de app van de Rabobank kunt u stemmen uitbrengen, waarbij u maximaal op drie clubs kunt stemmen.

Samenwerken werkt
We werken in deze actie ook dit jaar weer samen met W.Z.K. Wassenaar en Hardloopvereniging W.Z.K. Tri-team. Door extra stemmen te geven aan elkaars verenigingen helpen we elkaar om meer stemmen te verzamelen.

De ECHTE winst!
Met Rabo ClubSupport vieren we samen de winst. De echte winst van clubs en verenigingen: Mensen samenbrengen. Talenten benutten. Een sociaal netwerk opbouwen. Elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Dat moeten we niet alleen koesteren maar ook steunen. Daarom geeft Rabobank als coöperatieve bank ieder jaar een deel van de winst aan verenigingen door het hele land.

Namens W.Z.K. bedankt voor je stem!

 

Tags

Rabo ClubsupportStemmenWassenaarWZK Zwemmen
Gerelateerde artikelen
Back To Top