Skip to content

Directeur-bestuurder Wil van Dam van WBV-Willibrordus plotseling overleden

7 oktober 202147 second read

Directeur-bestuurder Wil van Dam van Woningbouwvereniging St. Willibrordus is geheel onverwacht overleden. Dat meldt de woningbouwvereniging op haar website. In een nieuwsbericht staat dat de organisatie ‘met groot verdriet heeft kennisgenomen van het schokkende bericht dat onze directeur-bestuurder Wil van Dam is overleden.’

‘Wil van Dam zette zich vanuit Woningbouwvereniging St. Willibrordus ruim 30 jaar vol passie en inspiratie in voor de sociale volkshuisvesting in Wassenaar. Als bestuurder met het hart op de juiste plaats had hij altijd oog voor de mensen,’ staat in het bericht. De woningbouwverening laat verder weten dat de directeur-bestuurder met warmte en betrokkenheid werkte aan de projecten van de woningbouwvereniging. Als voorbeelden worden de woonvoorziening voor gehandicapten aan de Haven, diverse verduurzamingsprojecten en de bouw van een appartementencomplex en een zorgcomplex op de locatie Bellesteijn genoemd.

“Uiteraard is en blijft onze organisatie bereikbaar. Precies zoals Wil van Dam het zou hebben gewild,” zo besluit het bericht met het verdrietige nieuws. 

 

Tags

Directeur-bestuurderOverlijdenWassenaarWBV St. WillibrordusWil van Dam
Gerelateerde artikelen
Back To Top