Ga naar hoofdinhoud

Uitnodiging Walking Football

Vanaf juni dit jaar is voetbalvereniging Blauw-Zwart gestart met Walking Football. Een gezellige groep van dames en heren die met elkaar sporten onder de enthousiaste begeleiding van trainer Jos van Veen. De training wordt gestart met een warming-up door Gerda Hierde van Loopgroep De Wassenaarse Slag, gevolgd door de voetbaltraining van Jos en afgesloten met een drankje tijdens de derde helft.

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar (SMOW) is vanuit het project Vitaliteit & Veiligheid actief betrokken bij deze inloopmiddag om zich gezamenlijk met Blauw-Zwart in te zetten voor de vitaliteit van alle Wassenaarse inwoners. Vanuit SMOW ondersteunen we verenigingen om sporten voor verschillende doelgroepen toegankelijk te maken, onder andere door hen goed te informeren en aanbod en doelgroepen aan elkaar te verbinden.

Gratis fit- test
Jordi van Velzen van VisieFit is tijdens de inloopmiddag aanwezig voor de afname van een fit-test. Ben je ook benieuwd hoe fit je nog bent, en hoe jij jouw fitheid kunt verbeteren? Tijdens de fittesten doe je meerdere oefeningen die de fysieke gezondheid meten. Het geeft inzicht in jou mogelijkheden om te bewegen Zo kun jij aan je conditie werken of in conditie blijven.

Iedereen is welkom om deel te nemen of binnen te lopen voor een fit-test. Ben jij er ook bij?

Informatie of aanmelden

• Ben je 55 jaar of ouder dan kan je meedoen. Verdere info bij Jos van Veen (josmargo@ziggo.nl).
• Meer weten over het project Vitaliteit & Veiligheid? Neem dan contact op met Claudia Oosterman Tel: 070 511 2226 of stuur een e-mail naar c.oosterman@smowassenaar.nl

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar
van Heeckerenstraat 2
2242 GX Wassenaar
070 – 511 2226 (op werkdagen van 9.00 – 14.00 uur)
info@smowassenaar.nl / www.smowassenaar.nl

Walking Football

Tags

Blauw-ZwartFit testStichting Maatschappelijke Ondersteuning WassenaarWalking FootballWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top