Skip to content

22 oktober clinic van De Complete Techniek

8 oktober 202152 second read

Op vrijdag 22 oktober komt De Complete Techniek naar Blauw-Zwart met een supervette clinic! Gedurende 6 wordt er getraind op o.a. de Gegenpressing van Duitsland, het swingende voetbal van Brazilië en worden de kwaliteiten van individuele topspelers trainbaar gemaakt.

Tijdens de clinic bij Blauw-Zwart maakt De Complete Techniek samen met uw kind een wereldreis en worden de kwaliteiten van topspelers van ieder continent trainbaar gemaakt. Zo komen o.a. de kwaliteiten van Hakimi, Jorginho en Neymar voorbij. En dat is niet het enige. Tijdens de lunch organiseert De Complete Techniek namelijk een supervet programma, waarna de dag afgesloten wordt met een wel heel speciaal toernooi op het veld. Benieuwd? Wacht dan niet te lang en meldt uw kind vandaag nog aan!

Locaties en prijs
De kosten voor de clinic bij Blauw-Zwart bedragen €50,- per persoon. Dit is inclusief een volledig verzorgde lunch en gezonde tussendoortjes. Daarnaast gaat uw kind trainen als een topspeler, krijgt het les in voetbaltaal en leert het om in verschillende talen te coachen.

Aanmelden voor deze clinic is mogelijk via www.decompletetechniek.nl

 

Tags

Blauw-ZwartVoetbalVoetbal clinicWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top