Skip to content
Fotocredit: Loopgroep de Wassenaarse Slag

Alternatieve 15 van Wassenaar bij Loopgroep de Wassenaarse Slag

11 oktober 202130 second read

Toen de 15 van Wassenaar helaas niet door kon gaan hebben we als Loopgroep de Wassenaarse Slag besloten om voor onze leden de alternatieve 15 te organiseren. Deelnemers konden kiezen uit 7,5 of 15 km hardlopen. Het was een groot succes, met een mooie route en iedereen heeft heerlijk gelopen. Dank aan de organisatie en de vrijwilligers!

Volgend jaar ook meedoen? Stuur een mail naar loopgroep.de.wassenaarse.slag@ziggo.nl of kom gerust een keer langs! We verzamelen bij de kantine van voetbalvereniging Blauw Zwart. We trainen iedere dinsdag, donderdagavond en zondagmorgen.

Kijk eens op www.loopgroep-de-wassenaarse-slag.nl voor meer informatie over onze hardloopgroep.

 

Tags

Alternatieve15 van WassenaarHardlopenLoopgroep de Wassenaarse SlagWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top