Skip to content
Fotocredit: Ellen Klaver - Asscheman

Stoeterij ‘In ’t Groene Hout’ verrast gehandicapte jongeren met een koetstocht (video)

16 oktober 20212 minute read

Kijk ze zwaaien! Wat waren ze de hele ochtend al zenuwachtig geweest, de geestelijk of lichamelijk gehandicapte jong volwassenen van het Bruglokaal op de hoek van de Havenkade en de Johan de Wittstraat. Het Bruglokaal, een centrum voor dagbesteding voor jong volwassenen met een geestelijke of lichamelijke handicap.

En eindelijk was het dan zo ver. Arnold en Annemieke van stoeterij in ’t Groene Hout stopten vrijdagmiddag stipt om half twee met de koets voor de ingang van de locatie. Arnold en Annemieke hadden de koets extra mooi versierd met ballonnen, omdat Nicolaas van Dam kort geleden jarig was geweest en dat de rit daarom nog eens een extra feestelijk maakte.

Acht gehandicapte jong volwassenen stapten met hun begeleiders in de koets om vervolgens een mooie rit te maken door de Wassenaarse landgoederen. Vol enthousiasme zwaaiden zij naar de voorbijgangers en de fotograaf. Gelukkig scheen het zonnetje volop en konden de passagiers heerlijk warm blijven onder de dekens, die in de koets klaar lagen. Wat een prachtig mooi initiatief van Stoeterij in ’t Groene Hout!

De stoeterij geniet steeds meer bekendheid in Wassenaar. Zo verzorgt zij dit weekend de laatste rit van de reeks romantische Hubertus herfsttochten. Deze heerlijke tochten, waarbij de deelnemers ook worden voorzien van hapjes en drankjes, vinden dan ook veel aftrek.

In de weekenden voorafgaande aan Kerstmis zal stoeterij in ’t Groene Hout weer de gebruikelijke Jolly Winter Wonderlandtochten organiseren. Een absolute aanrader, voor iedereen, die wil genieten van de bijzondere nostalgische Kerstsfeer sfeer en de daarbij behorende koetstocht.

{youtube}/vFyxhGM5UX4{/youtube}

Tags

BruglokaalGehandicaptenKoetstochtStoeterij in 't Groene HoutWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top