Skip to content

Binnenkort in Theater Warenar: Sterrin Smalbrugge – Op avontuur door de wereld van reptielen

17 oktober 202153 second read

Dit tv-seizoen is Sterrin wekelijks te zien in Expeditie Robinson, waar zij haar medekandidaten blij maakt met lekkere hapjes en weetjes uit de natuur. En woensdag 20 oktober staat ze gewoon ‘live’ bij ons in het Theater!

Sterrin Smalbrugge is een van de jongste reptielen-expert van Nederland. En heet je graag welkom in haar avontuurlijke wereld. Ze laat in de interactieve voorstelling ‘Sterrin’s Reptielenreis’ zien hoe bijzonder reptielen zijn. Zo kan het publiek van dichtbij, in een unieke kleinschalige setting, leren waarom deze dieren onmisbaar zijn voor de natuur.

In Sterrin’s Reptielenreis neemt Sterrin kinderen én volwassenen mee op en bijzondere reis over de hele wereld. Tijdens de reis ontmoet je een aantal van Sterrin’s vrienden die lokaal geweldig werk doen voor de reptielen en de natuur; bijvoorbeeld de opvang van reuze schildpadden of het redden van de meest giftige slang ter wereld!
Een belangrijke én spannende les voor jong en oud. Kom je ook… als je durft?

Voorstelling: woensdag 20 oktober | 14.00 uur | Kaarten à € 15,-

Online: www.warenar.nl/programma
Kassa: 070 511 8382 maandag en woensdag 10 – 14 u

SterrinPostermetdatum

 

Tags

Sterrin SmalbruggeTheater Warenarvoorstelling
Gerelateerde artikelen
Back To Top