Skip to content

Deze week in Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar

17 oktober 20214 minute read

Deze week en in de komende periode is er weer van alles te beleven in de bibliotheek. 

Extra kinderfilms in de herfstvakantie
Het is herfstvakantie! Niets leuker dan gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes naar de film. Welke film kom jij bezoeken?

Zondag 17 okt 12.30 Spirit Ongetemd

Dinsdag 19 okt 10.30 Berend Botje

Woensdag 20 okt 10.30 Berend Botje

Zondag 24 okt 12.30 Berend Botje

Bestel je tickets eenvoudig online of aan de balie!

Meer informatie: obvw.nl/filmhuis

Digitale workshops in de bibliotheek
Heb je vragen over online veiligheid, WhatsApp of video’s bewerken op de Apple telefoon of tablet? Eind oktober organiseren we weer enkele digitale workshops in onze beide vestigingen.

sven brandsma ZMy5pprZu1s unsplash

Workshop Veilig Digitaal – Leer alles over de mogelijke gevaren voor pc’s, laptops, tablets en smartphones. Leer ze herkennen, maar nog belangrijker: leer hoe je problemen kunt voorkomen of oplossen!
Woensdag 20 oktober 13.30 – 15.30 Bibliotheek Wassenaar

Video bewerken met iMovie – Anja Slegt leert je de beginselen van het filmen én bewerken van de filmpjes met jouw Apple iPhone of iPad!
Woensdag 27 oktober 13.30 – 15.30 Bibliotheek Voorschoten

Workshop WhatsApp – WhatsApp is een populaire App op smartphones waarmee je berichten verstuurt of (video)belt met jouw contacten. Deze workshop leert je alles dat je moet weten over WhatsApp en is geschikt voor iedereen.
Woensdag 27 oktober 13.30 – 15.30 Bibliotheek Wassenaar
Er zijn nog tickets beschikbaar! Bestel ze eenvoudig online of aan de balie. Meer informatie: obvw.nl/digitaal

Meeste gelezen titels in de bibliotheek
Vraag jij je ook weleens af welke titels het meest worden uitgeleend in de bieb? Je kan het tegenwoordig terugvinden op onze website! Hier zie je terug wat andere leden zoal gelezen hebben de afgelopen maand. Nieuwsgierig wat er in september het meest gelezen is? Bekijk het hier! https://bit.ly/3h9uo9H

Open bijeenkomst Voorschotense Schrijvers Kring
Houd je van schrijven? Zou je regelmatig feedback willen krijgen op je werk of gewoon die schrijfmotor aan de gang willen houden door met schrijven bezig te zijn in een groep?

Misschien is de Voorschotense Schrijvers Kring (VSK) dan iets voor jou!
De VSK komt eenmaal per maand bij elkaar en bespreken eigen werk of gemaakte opdrachten. Interesse in hoe het in zo’n bijeenkomst eraan toegaat? Kom dan op 18 oktober 2021 om 10.00 uur naar Bibliotheek Voorschoten. De VSK houdt dan een ‘Open bijeenkomst.’ Kijk, luister, doe vooral mee en ontdek wat een schrijfkring voor jou kan betekenen. Het zou leuk zijn als je ook iets van je eigen werk meeneemt.
https://www.obvw.nl/agenda-obvw/open-bijeenkomst-voorschotense-schrijvers-kring.html

Kom jij vissen knutselen voor ons tijdelijke aquarium?
Na het stukgaan van ons aquarium zijn de vissen gelukkig gered en verblijven in quarantaine totdat ze weer terug mogen komen. Tot die tijd logeren deze knuffels op het aquarium. Dat is natuurlijk een beetje gek! Kom jij op woensdagochtend 20 oktober van 9.30 uur tot 10.30 uur vissen en andere waterdieren knutselen? Dan hangen we ze daarna in het aquarium. De activiteit is gratis. Uiteraard is een vrijwillige bijdrage altijd welkom in ons spaarvarken. Aanmelden graag via het inschrijfformulier op obvw.nl/vissen. Dan hebben we zeker genoeg knutselmateriaal voor je klaarliggen en kunnen we jouw ouders/verzorgers indien nodig goed bereiken.
https://www.obvw.nl/vissen.html

Programma Filmhuis Wassenaar
Bestel je tickets aan de balie of via obvw.nl/filmhuis. Voor een bezoek aan het filmhuis een corona toegangsbewijs nodig voor iedereen vanaf 13 jaar. Neem dit bewijs en een geldig legitimatiebewijs mee.

zo 17 okt 12.30 uur Spirit Ongetemd
zo 17 okt 15.15 uur Mijn beste vriendin Anne Frank
ma 18 okt 20.00 uur The Courier
di 19 okt 10.30 uur Berend Botje
di 19 okt 14.00 uur Mama Weed
wo 20 okt 10.30 uur Berend Botje
wo 20 okt 20.00 uur The Father
vr 22 okt 20.00 uur Mijn beste vriendin Anne Frank
za 23 okt 20.00 uur Mama Weed
zo 24 okt 12.30 uur Berend Botje
zo 24 okt 15.15 uur Mama Weed
ma 25 okt 20.00 uur Mijn beste vriendin Anne Frank

Tags

ActiviteitenBibliotheekFilmhuisOBVWProgrammaWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top