Skip to content
Fotocredit: PR

Hardlopen voor beginners bij Loopgroep de Wassenaarse Slag

17 oktober 20212 minute read

WE DID IT! Nog maar 6 weken geleden zijn ze begonnen met de beginnerscursus Start to Run bij Loopgroep de Wassenaarse Slag en vorige week hebben deze toppers hun doel behaald: 25 minuten achter elkaar hardlopen. Na het behalen van deze mijlpaal gaan deze hardlopers gelijk door met hardlopen op weg naar het volgende doel: het lopen van de 10 kilometer. Een uitdaging? Zeker! Maar samen met de andere hardlopers van Loopgroep de Wassenaarse Slag en onder deskundige begeleiding van de trainers is het zeker haalbaar!

Een van de lopers vertelt: “Elke les was weer even gezellig en een nieuwe uitdaging! Ik voel me veel fitter en kan de cursus echt iedereen aanraden!”. Als jij dit ook wilt ervaren, doe dan de volgende keer ook mee. We beginnen weer op dinsdag 11 januari 2022. Kijk op www.hardlopen.nl/yakultstarttorun voor meer informatie en meld je aan bij Loopgroep de Wassenaarse Slag.

Ben je een gevorderde loper? Kijk dan voor meer informatie op de website van Loopgroep de Wassenaarse Slag (www.loopgroep-de-wassenaarse-slag.nl ) of stuur een mail naar loopgroep.de.wassenaarse.slag@ziggo.nl om een afspraak te maken om een keer mee te doen. De eerste maand loop je gratis op proef mee.

 

 

 

Tags

BeginnerscursusHardlopenLoopgroep de Wassenaarse SlagWassenaarYakult Start to Run
Gerelateerde artikelen
Back To Top