Skip to content

Ingezonden: Jagerslaan 30km zone

19 oktober 202138 second read

Op zondag 18 oktober is er een zwarte kat op de Jagerslaan doodgereden. De dader reed door. Een gezin is verdrietig.

Een jonge scooterrijder zag het gebeuren en deed zijn plicht als mens. Het dier stierf in zijn armen. Op de Jagerslaan wordt altijd hard gereden, meeste automobilisten komen niet uit Wassenaar, maar willen zo snel mogelijk hier weg zijn en voegen niets positiefs toe. Nu is het een kat, straks uw kind.

Ik heb een aantal jaren aan de Jagerslaan gewoond, elke week waren de ramen blauw van de uitlaatgassen, de herrie en files daargelaten. Misschien is het eens tijd, dat deze doorrijroute een 30km zone wordt. Aankomend worden er 5500 huizen gebouwd tussen Katwijk en Wassenaar in. Een probleem voor heel Wassenaar, maar dank aan de scooterrijder.

Tags

IngezondenJagerslaanTe hard rijdenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top