Skip to content
Fotocredit: Blauw Zwart

Blauw-Zwart sponsor van de maand: Van Wijk Notarissen

22 oktober 20212 minute read

Voor de sponsor van de maand oktober is Carl Verburg, met een heerlijke taart van Bakker Niek Kaptein, langs geweest bij Mathijs Tacken en Paul Gorsira van Van Wijk Notarissen. Zij steunen met hun bedrijf Blauw-Zwart.

Vertel eens wat over Van Wijk Notarissen en jullie rol binnen deze organisatie.
Wij zijn allebei de notarissen bij dit kantoor. Mathijs doet voornamelijk onroerend goed en Paul doet meer de ondernemingsrecht. Wij samen vormen ook de maatschap. Daarnaast doet Barbara Langeler, die zal toetreden tot de maatschap, de familierechtpraktijk.

Hoe zien jullie de toekomst van Van Wijk Notarissen?
Als de toekomst minimaal gelijk blijft aan de laatste 2 jaar dan zien wij zelfs wel aanleiding voor uitbreiding van het kantoor! In tegenstelling tot de financiële crisis van 10 jaar geleden heeft de coronacrisis gelukkig geen negatief effect gehad op ons kantoor.

Even over Blauw-Zwart. Waar moeten de Blauw-Zwarters jullie en Van Wijk Notarissen van kennen?
De mensen zouden ons kunnen kennen van het sponsorbord wat wij hebben op de tribune van het hoofdveld en de advertentie op de website. Veel van de overige sponsoren zullen ons kennen van alle zakelijke contacten die wij hebben.

Wat hebben jullie met sport in het algemeen en Blauw-Zwart in het bijzonder?
Wij proberen met onze sponsoring Blauw-Zwart financieel te ondersteunen en zodoende de leden van Blauw-Zwart veel voetbalplezier te geven!

Hebben jullie nog advies of tips of willen jullie verder nog wat kwijt?
Blauw-Zwart zou nog meer moeten investeren in de jeugdopleiding zodat de kwaliteit toeneemt en dat de jeugd langer lid van Blauw-Zwart zal blijven.
Het complex ligt er nu goed bij en wordt multifunctioneel gebruikt. Daarmee is het complex een sociale ontmoetingsplek en daar wordt iedereen beter van!

 

Tags

Blauw-ZwartSponsor van de maandVan Wijk NotarissenVoetbal
Gerelateerde artikelen
Back To Top