Skip to content
Fotocredit: redactie Wassenaarders.nl

Een avond met Sjaak Bral

22 oktober 20212 minute read

Niets mooier dan een avondje uit in je eigen theater. Afgelopen zaterdag stond Sjaak Bral in Theater Warenar ‘op de planken’. Nou ja, ‘planken’. Theater de Warenar beschikt over een gloednieuw podium en dito zaal met comfortabele zitplaatsen. Ook de Theaterfoyer en entree van De Warenar zijn in een nieuw jasje gestoken. De moderne, eigentijdse inrichting van Theater de Warenar zorgt voor een echte theaterbeleving.

Conferencier Sjaak Bral bereidde zich voor op zijn oudejaarsconference. Deze conference, ‘Vaarwel 2021’, zal een vrolijke voorstelling zijn over het verslaan van het corona-virus. Met ‘try-out’-voorstellingen draait Sjaak Bral alvast warm.

Dat warmdraaien lukte prima afgelopen zaterdag. In een sfeervolle ambiance met een vrijwel uitverkochte Warenar klonk de (schater)lach klonk veelvuldig. Sjaak Bral zal daarbij goed hebben aangevoeld welke grap wel en welke iets minder goed viel bij het publiek. Dat was ook precies de bedoeling. De jubilerend conferencier gaf het zelf aan tijdens de voorstelling. De voorstelling van afgelopen zaterdag was in ieder geval veelbelovend!

Na afloop nam Sjaak Bral ruim de tijd om zijn ‘Groen-Geile Boekie – Kerauna eidisie’ te signeren voor kopers van zijn boek. Ze kregen er als toegift een mooie mok van Haagse Harry bij.

Een ‘avondje Warenar’ is beslist de moeite waard. Zoek eens een mooie mix uit van bekend en onbekend om je avond te vullen. De mogelijkheid om cultuur te snuiven is dichterbij dan je denkt: Kerkstraat 75 in Wassenaar!

 

Tags

Avondje uit in WassenaarSjaak BralTheater WarenarvoorstellingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top