Skip to content
Fotocredit: Theater Warenar

Fris Cabarettalent Joosen en de Jager – Neem je tiener mee! Finalisten Leids Cabaret Festival

27 oktober 20212 minute read

Sjoerd Joosen en Jeroen de Jager, twee frisse cabaretiers, brengen fysiek, absurd & muzikaal cabaret, begeleidt door vrienden Thijs van Gurp en Yvo Putter, de muzikanten.

Vijf jaar geleden stonden ze samen met Martijn Kardol en Marco Lopes in de finale van het BNNVARA Leids Cabaret Festival. En in september 2020 verrasten zij het Wassenaars publiek bij de seizoens-vooruitblik met een kort stukje uit hun voorstelling “Zwolle aan Zee”. ‘Dit is zo’n voorstelling om mijn tiener mee naar toe te nemen’ zei iemand uit het publiek toen. En nu komen Joosen en de Jager dan eindelijk de hele voorstelling spelen op zaterdag 6 november om 20.15 uur in Theater Warenar. Op de Warenar-website van vind je een korte trailer van de voorstelling.

Zwolle aan Zee – De hele wereld gaat een partij heerlijk naar de klote. Alles warmt op, overstroomt, smelt, vervuilt en lijkt hartstikke dood te gaan.
Tenminste dat zeggen ze… Genoeg om te lachen dus!
In een absurde, muzikale en stormachtige reeks scènes nemen Joosen en de Jager je mee naar Zwolle aan Zee. Aan zee? Jazeker. Aan zee.

Kom proeven aan dit nieuwe talent en neem je tiener mee! Voor de prijs hoef je het niet te laten…

Voorstelling: Zaterdag 6 november | 20.15 uur | Kaarten à € 16,50

Online: www.warenar.nl/programma
Kassa kassa@warenar.nl | 070 511 8382 ma & woe 10 en 14 u

Tags

CabaretJoosen en De JagerTheater WarenarvoorstellingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top