Skip to content
Fotocredit: gemeente Wassenaar

Beleef duurzaam wonen in Wassenaar

28 oktober 202159 second read

Huiseigenaren delen hun ervaringen met energiebesparing tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route. De snel oplopende gasprijzen zijn voor veel huishoudens reden om zich te oriënteren op energiebesparende maatregelen of aardgasvrij wonen. Dit kan tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route op zaterdag 30 oktober & 6 november. Huiseigenaren uit gemeente Wassenaar en omstreken stellen hun huis open om uitleg te geven over bijvoorbeeld isolatie, een warmtepomp of aardgasvrij wonen. U kunt zich inschrijven via www.duurzamehuizenroute.nl/wassenaar.

Een huis verduurzamen kan op allerlei manieren. U kunt klein beginnen met ledlampen, een slimme thermostaat en tochtstrippen, of het groter aanpakken met isolatie of vloerverwarming. Tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route kunt u duurzame maatregelen bekijken en ervaren bij allerlei verschillende duurzame huizen. In eigen dorp of iets verderop in de regio. De huiseigenaren geven u graag handige tips en ideeën om tot een goede aanpak te komen voor uw eigen woning.

Duurzame huizen in de buurt
Via www.duurzamehuizenroute.nl/wassenaar kunt u zien welke woningen er onze gemeente opengaan. Per woning zijn er een maximaal aantal plekken beschikbaar, verdeeld over zaterdag 30 oktober en 6 november. Inschrijven kan bij de woning op de website. Aan een bezoek zijn geen kosten verbonden.

Tags

Duurzame huizenrouteGemeenteNationale Duurzame Huizen RouteWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top