Skip to content
Fotocredit: Blauw Zwart

Albert Heijn steunt Blauw-Zwart met actie Voetbalpassie

29 oktober 202158 second read

Afgelopen zaterdagmiddag is, in de rust van de met 2-0 gewonnen wedstrijd van Blauw-Zwart tegen Nieuwkoop, werd door de manager van Albert Heijn Wassenaar een cheque overhandigd met de opbrengst van de actie ‘Voetbalpassie’ van Albert Heijn en de KNVB.

De afgelopen maand konden klanten van Albert Heijn bij de aankoop van producten sparen en dit spaartegoed doneren aan Blauw-Zwart. Na eerder dit jaar met statiegeld enkele honderden euro’s van Albert Heijn te hebben mogen ontvangen was de opbrengst van de Voetbalpassie actie maar liefst bijna €1650!

Dank aan alle klanten van Albert Heijn en supporters die Blauw-Zwart hiermee gesteund hebben en aan Albert Heijn en de KNVB die deze actie mogelijk hebben gemaakt. In deze voor verenigingen nog steeds lastige tijden is dit een mooie (financiële) ondersteuning van de club.

Namens Blauw-Zwart namen ‘Pupil van de Week’ Finn Parlevliet, Arno van der Kooij van de sponsorcommissie en Marco van Brecht namens het bestuur de cheque in ontvangst van supermarktmanager Carlos do Rosorio Lopes.

Heeft u nu vragen over hoe Blauw-Zwart te kunnen steunen neem dan contact op met een van de leden van de sponsorcommissie: https://www.blauwzwart.nl/sponsoring

 

 

Tags

Albert HeijnBlauw-ZwartchequeKNVBVoetbalVoetbalpassieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top