Skip to content
Fotocredit: Rijnlands Lyceum Wassenaar

Kennismakingsbezoeken groepen 8 aan Rijnlands Lyceum weer begonnen!

29 oktober 202145 second read

Het schooljaar is alweer in volle gang en dat betekent dat de groepen 8 van de basisscholen zich weer gaan oriënteren op een leuke middelbare school. Vandaag bezochten de groepen 8 van de Kievietschool het Rijnlands!

Klas 1A en 1B ontvingen de groepen 8 van de Kievietschool, zodat zij een indruk konden krijgen van het gebouw, de leerlingen en de docenten op school.

De leerlingen kregen verschillende lesjes. Zo schreven ze bijvoorbeeld zelf een ‘scary story’ tijdens hun eerste TTO-les Engels. TTO staat voor Tweetalig onderwijs. Ook kregen ze een les over fotosynthese, deden ze proefjes en leerden ze over het oude Egypte.

De komende weken zullen er vele basisscholen langskomen, de eerstvolgende is de St. Jozefschool. Graag tot volgende week! Voor de leerlingen die niet met hun school langskomen is er natuurlijk ook nog de Open Dag, die is op zaterdag 22 januari. Aanmelden gaat via de website of de Open Dag App.

Tags

Groep 8KennismakingsbezoekenRijnlands LyceumWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top