Skip to content

Welk talent zet jij in voor onze samenleving?

29 oktober 20212 minute read

Heb je een paar uur, een dag(deel) of misschien wel meerdere dagen per week beschikbaar om je in te zetten voor anderen? Kom vrijblijvend langs op ons kantoor voor een oriëntatie op vrijwilligerswerk in Wassenaar e.o. Er is voor elk wat wils. Samen houden we Wassenaar een fijn dorp!

• De Wassenaarse Senioren Bond organiseert maandelijks gezellige middagen vóór contacten met andere mensen en tegen eenzaamheid. Het bestuur zoekt een ervaren ondersteuner voor de bestuursleden (Vac.B.126)

• Opgeruimde vrijwilliger gevraagd! Nationale Dierenzorg heeft de laatste tijd heel veel dierenspullen gedoneerd gekregen en deze moeten hoognodig gesorteerd en opgeruimd worden. (Vac.M.070)

• In het zwembad van Katwijk wordt elke twee weken op dinsdagmiddag gezwommen door mensen met een lichamelijke beperking,. Daarbij is hulp nodig om in en uit het water te komen en mee te zwemmen..(Vac.E.021)

• Juist tussen 15 augustus en 15 maart is er genoeg licht buitenwerk te doen in teamverband op Lentevreugd! Ook mensen met een lichte handicap zijn van harte welkom (Vac.D.015)

Ons kantoor is vanaf 1 juli weer open voor bezoekers op maandag- en donderdagochtend van 10.00-12.00 uur. Andere dagen zijn wij open op afspraak. Bel of mail ons.

www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl
info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl T: 070-5113133
Volg ons ook op Facebook

Tags

VacaturebankVacaturesVCWVrijwilligerscentrale WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top