Skip to content

Welke Wassenaarse ondernemer zet u in het zonnetje?

2 november 20212 minute read

Vrijdag 19 november is de Dag van de Ondernemer. De gemeente besteedt deze dag graag extra aandacht aan de Wassenaarse ondernemers. Daarom nodigen wij u uit om aan te geven welke ondernemer u in het zonnetje wil zetten en waarom. Alle Wassenaarse inwoners, ondernemers en medewerkers kunnen iemand voordragen.

Wassenaar telt 2450 bedrijfsvestigingen. Het gaat om ZZP’ers, kleine en grote ondernemingen. Deze bieden in totaal ruim 9.500 arbeidsplaatsen. Wassenaar heeft de meeste banen in de dienstverlening, er zijn relatief veel ZZP’ers en in vergelijking met andere gemeenten weinig faillissementen.

Wethouder Caroline Klaver (Economie): “Ondernemers zijn van grote waarde voor de leefbaarheid en bedrijvigheid van Wassenaar. Daarom verdienen ze veel respect voor hun inzet. Ik wil daarom alle ondernemers bedanken voor hun doorzettingsvermogen en voor wat ze voor Wassenaar doen en betekenen. Graag doe ik dat samen met anderen.”

Ondernemers voordragen
Tot en met donderdag 18 november kunt u aangeven welke ondernemer u in het zonnetje wilt zetten en waarom. Dit kan door een e-mail te sturen naar economie@wassenaar.nl. Vermeld in uw mail de naam van de ondernemer die u voordraagt. Geef ook in één zin aan waarom juist deze ondernemer extra aandacht verdient. Er is slechts één voorwaarde: u bent zelf niet de ondernemer of (mede)eigenaar of aandeelhouder van diens onderneming.

De gemeente publiceert alle voordrachten op haar website. Uit de inzendingen worden drie willekeurige Wassenaarse ondernemers geloot. Op vrijdag 19 november zet wethouder Klaver deze willekeurige ondernemers extra in het zonnetje. Op deze manier wil de gemeente Wassenaar alle Wassenaarse ondernemers een extra podium geven.

ondernemerinhetzonnetje

Tags

Dag van de OndernemerGemeenteVoordragen ondernemerWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top