Ga naar hoofdinhoud

Mantelzorgcafé – ‘Als je het even niet meer weet’

SMOW gelooft dat we samen meer kunnen. Als mantelzorger word je vaak al doende wijs door alle regels en hulp die je tegenkomt. Toch kan het ontzettend fijn zijn om met iemand te spreken die weet wat je doormaakt, en misschien zelfs wat tips kan geven. Samen praten we graag over de situatie waarin je je bevindt.

Café ‘Als je het even niet meer weet’
Een samenkomst voor mantelzorgers die zorgen voor een naaste waarvan het geheugen minder goed functioneert dan het zou moeten. Hierdoor kan het zomaar zijn dat je even niet meer weet wat je moet zeggen of wat je moet doen.

Als we het over geheugenklachten hebben, denk je misschien al snel aan dementie, maar misschien ook wel aan MS, Parkinson, niet-aangeboren hersenletsel (NAH) of zelfs een burn-out. Wat de oorzaken van de geheugenklachten ook mogen zijn, ze hebben vaak gemeen dat het voor de mantelzorger verdraaid lastig kan zijn.

Kom je ook?

Waar: van Heeckerenhuis – rechtervleugel (tegenover keuken)
Wanneer: donderdagochtend 11 november
Hoe laat: 10.00 – 12.00 uur

Aanmelden of meer informatie:
Dit kan via ons algemene nummer: 070-511 22 26 (9.00 – 14.00 uur) of per e-mail naar info@smowassenaar.nl. Om te zorgen dat we elkaar op een veilige manier kunnen ontmoeten, willen we je vragen om je van tevoren aan te melden

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar
van Heeckerenstraat 2
2242 GX Wassenaar
070 – 511 2226 (op werkdagen van 09.00 – 14.00 uur)
info@smowassenaar.nl / www.smowassenaar.nl

mantelzorgcafe als je het even niet meer weet

Tags

GeheugenverliesMantelzorgMantelzorgcafeStichting Maatschappelijke Ondersteuning WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top