Skip to content

“Vrijwilligersmanagement” Workshop op maandagavond 29 november

5 november 20212 minute read

Naast het werven en waarderen van vrijwilligers ondersteunen wij de Wassenaarse vrijwilligersorganisaties ook met deskundigheidsbevordering van vrijwilligers. Dat heeft door corona stilgelegen maar we pakken de draad weer op met de workshop “Vrijwilligersmanagement” op maandag 29 november van 19.30 tot 22.30 uur. Deze workshop
organiseren wij in het Van Heeckerenhuis in samenwerking met NOCNSF en het lokaal Sportakkoord “Wassenaar in Beweging”.

Ook bij (sport-)verenigingen is het vinden en behouden van vrijwilligers niet altijd eenvoudig. Hoe behouden zij plezier in wat ze doen? De grote uitdaging is om te ontdekken hoe je hier als (totale) vereniging concreet invloed op hebt én om dat ook echt te verankeren binnen de vereniging.

Tijdens de workshop “Vrijwilligersmanagement” op 29 november worden concreet een aantal opdrachten behandeld. Creativiteit staat voorop en niets is te gek! Het maken van contact, het uitwerken van de vraag, omdenken en The Battle Absurd komen aan bod.

Tijdens de workshop:
• Gaan we in op jouw uitdaging op het gebied van vrijwilligers;
• Leer je met een vernieuwde blik kijken naar hoe je omgaat met vrijwilligers binnen jouw club;
• Leer je hoe je als vereniging aansluit bij de drijfveren van vrijwilligers;
• Krijg je toegang tot de online module ‘Vrijwilligersmanagement’;
• Ontmoet je andere bestuurders om ervaringen mee uit te wisselen en van elkaar te leren.

Zit je in een bestuur van een Wassenaarse (sport-)vereniging en heb je interesse? Meld je dan aan door een email te sturen naar office@vrijwilligerscentralewassenaar.nl. Aanmelden kan ook via de “Wassenaarse Vrijwilligersacademie” op onze website. Daar is altijd ons aanbod van workshops en cursussen voor vrijwilligers te vinden!

www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl
info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl T: 070-5113133
Volg ons ook op Facebook

Tags

VCWVrijwilligerscentrale WassenaarVrijwilligersmanagementVrijwilligerswerkWassenaarWorkshop
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top