Skip to content
Fotocredit: PR

Kunstgroep Wassenaar gelukkig weer terug met Kunst als Cadeau

16 november 20212 minute read

Voor het vierde opeenvolgende jaar organiseert Kunstgroep Wassenaar haar eindejaarsexpositie Art Present | Present Art, dit jaar van 25 november tot en met 24 december. Om iedereen op een veilige manier te kunnen ontvangen in deze coronatijd, hebben we opnieuw een prachtlocatie gevonden in het leegstaande winkelpand Langstraat 43 midden in het dorp. Al vanaf donderdag 25 november heten wij u daar welkom in onze POP-UP galerie.

Dé expositie waar u terecht kunt voor kunst in klein formaat met dit jaar werk van meer dan 40 kunstenaars. Naast leden van de Kunstgroep nemen voor het eerst ook een groot aantal door hen uitgenodigde gastexposanten deel.

Met de feestdagen in het vooruitzicht bieden we een zeer gevarieerd aanbod aan kunstwerken – schilderkunst, beeldend werk, fotografie, keramiek, grafisch werk en sieraden – bij uitstek geschikt als u nog op zoek bent naar een uniek decembercadeau.

Verkocht werk kan door de koper meteen ingepakt, afgerekend en meegenomen worden. Lege plekken worden aangevuld met nieuw werk. Zo blijft het aanbod verrassend. Geniet van de geboden variëteit . Het werk is klein van afmeting, prijzen zijn navenant laag , tot € 300 .

Onze POP-UP galerie is elke donderdag tot en met zondag geopend van 12:00 tot 18:00 uur, coronamaatregelen gelden. U bent van harte welkom bij Art Present / Present Art! Langstraat 43, Wassenaar. Zie ook: www.kunstgroepwassenaar.nl

AfbeeldingKunstgroepWassenaar

Tags

EindejaarsexpositieKunst als CadeauKunstgroep WassenaarLangstraat 43Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top