Skip to content
Fotocredit: RijnlandRoute

RijnlandRoute: Fietspad Stevenshof-Wassenaar open op definitieve locatie

17 november 202122 second read

Gistermorgen vroeg is de fietsroute Stevenshof-Wassenaar opengesteld. De route ligt nu op de definitieve locatie, maar is nog niet helemaal klaar: de toegangsweg naar de bouwkeet kruist tijdelijk nog het fietspad en de definitieve asfaltlaag wordt later aangebracht.

De toegangsweg naar de bouwkeet, waar voornamelijk personenauto’s rijden, wordt afgezet met hekken zodat de fietsers altijd doorgang hebben. Op deze plek komt ook extra verlichting. De definitieve asfaltlaag wordt vanaf volgend voorjaar aangebracht.

RR FietsrouteWS

Fotocredit: RijnlandRoute

Tags

FietspadFietsrouteRijnlandRouteStevenshofWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top