Skip to content

Koning van Liefde – Gezinsdienst van Gezinskerk Wassenaar

18 november 202139 second read

Komende zondag 21 november viert Gezinskerk Wassenaar van parochie H. Augustinus met de kinderen op de laatste zondag van het kerkelijk jaar, het feest van Christus Koning. Gezinnen zijn van harte welkom in de Eucharistieviering van 9.30 uur in de Sint Willibrorduskerk (Kerkstraat 77).

Er zijn twee kinderwoorddiensten: voor kinderen van groep 1 t/m 3 en voor kinderen vanaf groep 4. We denken na over het Koningschap van Jezus. Wat voor een Koning is Hij? Hij is Koning van Liefde! We verwerken dat in knutselwerkje. Gezinnen zijn van harte welkom, vooral ook jonge kinderen van 4-5 jaar. We hebben voor hen een gezellig groepje van deze leeftijd. Zie voor een impressie van deze kinderwoorddienst: https://fb.watch/9kCuFGuOJd/

Tot slot: De gezinscatechese in Voorschoten die voor 21.11 in de Gezinskerk Wassenaar agenda staat, gaat niet door.

Tags

GezinsdienstGezinskerk WassenaarParochie H. AugustinusWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top