Skip to content

Lezing en Debatavond met Bisschop Mgr. Gerard de Korte

18 november 202143 second read

Wat betekent de Corona crisis voor de rol van de kerk in de samenleving? Wat zijn de lessen en kansen voor de kerk? In de serie ‘Corona: Crisis of Kans?’ geeft Bisschop de Korte zijn visie op de Corona crisis. Ook gaat hij in op vragen als: Wat doet Corona met geloof en met ons Godsbeeld? Aansluitend op zijn lezing is er ruimte voor onderling debat gemodereerd door Ds. Esther de Paauw.

Bisschop Gerard de Korte is historicus en theoloog. Hij was priester in het aartsbisdom en hulpbisschop van Kardinaal Simonis. In 2008 werd hij bisschop van Groningen/Leeuwarden en in 2016 werd hij door de paus benoemd tot bisschop van ’s-Hertogenbosch.

Kaarten €8,50 koffie/thee/wijn inbegrepen via https://www.eventbrite.nl/e/tickets-corona-crisis-of-kans-165521969667 (scan de QR code) of 070 5114068 of info@pkn-wassenaar.nl. Ook online te volgen via livestream voor tickethouders.

Woensdag 24 november 2021 aanvang 20.00 uur Messiaskerk te Wassenaar

Tags

Bisschop Mgr. Gerard de KorteCorona: Crisis of kansLezingMessiaskerkProtestantse Gemeente WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top