Skip to content
Fotocredit: PR

Blauw-Zwart sponsor van de maand: KONE

19 november 20212 minute read

Voor de sponsor van de maand november is Carl Verburg, met een heerlijke taart van Bakker Niek Kaptein, langs geweest bij Harald Bussing van KONE.
Hij steunt met zijn bedrijf Blauw-Zwart.


Vertel eens wat over KONE en jouw rol binnen deze organisatie

KONE is marktleider in Nederland en actief in nieuwbouw en onderhoud van liften, roltrappen en automatische deuren. KONE is van oorsprong een Fins bedrijf. We bestaan al meer dan 100 jaar en zijn sinds de jaren ’90 actief in Nederland. Van onze ongeveer 1000 medewerkers bevindt het grootste deel zich op de weg. Dit zijn onze monteurs die dagelijks onderweg zijn om de installaties in goede conditie te houden. De andere medewerkers zijn werkzaam op één van onze kantoren – deze zijn gevestigd in Den Haag en Veenendaal. Mijn rol binnen de organisatie is algemeen directeur voor Nederland.

Hoe zie jij de toekomst van KONE?
De toekomst ziet positief uit. Eigenlijk zijn voor ons de belangrijkste trends verstedelijking, verduurzaming en digitalisering. Dit zijn ook de facetten waar wij kansen zien.
Wij zijn tijdens de gehele levenscyclus actief, dus zowel bij nieuwbouw als service en onderhoud Hierbij kunnen we alle typen en merken onderhouden.

Even over Blauw-Zwart. Waar moeten de Blauw-Zwarters jou en KONE van kennen?
KONE is onder andere, samen met de Club van Honderd, sponsor van de coachjassen voor alle jeugdleiders en -trainers. Verder hebben wij een sponsorbord staan op het hoofdveld en het elftal van mijn zoon Damiën gesponsord met diverse kleding. Op zaterdag ben ik te vinden bij het team van Damiën en op maandagavond speel ik mee met de MAP (maandagavond ploeg).

Wat heb jij met sport in het algemeen en Blauw-Zwart in het bijzonder?
Beweging is sowieso belangrijk om fit te blijven. Ik ben zelf eigenlijk mijn hele leven al aan het voetballen en ooit begonnen bij Westerkwartier. Regelmatig ben ik te vinden bij Feyenoord en ADO Den Haag.

Heb jij nog advies of tips of wil je verder nog wat kwijt?
Sport is een belangrijke pijler in de maatschappij waarbij wij als KONE bij Blauw-Zwart, maar ook andere verenigingen, graag ons steentje bijdragen.
Ik vind het wel jammer dat maar een klein deel van de ouders betrokken is bij de club van hun kinderen. Als iedereen een vrijwilligerstaak op zich zou nemen, zou het een stuk makkelijker voor de vereniging worden!

 

Tags

Blauw-ZwartKONESponsor van de maandVoetbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top