Skip to content
Fotocredit: PR

Walking Football Blauw-Zwart bezoekt Crooked Spider

19 november 20212 minute read

Het Walking Footballteam van Blauw-Zwart heeft een bezoek gebracht aan de enige bierbouwer in Wassenaar. Niels Beekhuizen van Crooked Spider wist de dorstlustige voetballers het bierproces goed uit te leggen. We maakten kennis met de diverse Wassenaarse bieren. De voetballers gingen met een tevreden gevoel en wat biertjes voor eigen gebruik naar huis.

De laatste tijd heeft het Walking Football bol gestaan van de activiteiten. Een maand geleden hebben de voetballers een fittest gedaan met medewerking van VisieFit en SMOW. Paul Hofman en Jordi van Velzen van VisieFit meetten het gewicht, bloeddruk, vetgehalte, BMI en deden daarnaast een fittest. De meeste walking footballers kwamen hier goed uit. Voor anderen even een momentje voor mogelijke verbetering. Deze inloopmiddag was opgezet met medewerking van Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar (SMOW). Hiervan was Claudia Oosterman aanwezig en verleende de nodige bijstand.

Twee weken geleden zijn er zelfs tv-opnamen gemaakt door Midvliet TV. Deze opname is ook te zien op de website van Blauw-Zwart en hier. De opname geeft een goede impressie van wat er zich elke vrijdagmiddag afspeelt op De Schulpwei. WF Blauw-Zwart is vijf maanden geleden gestart en is gegroeid van 14 deelnemers naar inmiddels 30 deelnemers.

We starten om 15.00 uur met een warming-up verzorgd door Gerda Hierde van de loopgroep De Wassenaarse Slag. Daarna volgt twintig minuten bal- en trapoefeningen verzorgd door Jos van Veen. We sluiten af met een partij wandelend voetbal en uiteraard een drankje in de kantine. Alle info over Walking Football is te vinden op de website van Blauw-Zwart onder het kopje Voetbal.

 

 

Tags

Blauw-ZwartCrooked SpiderVoetbalWalking FootballWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top