Skip to content
Fotocredit: gemeente Wassenaar

Wethouder Klaver verrast drie Wassenaarse Ondernemers met taart en bloemen

22 november 202149 second read

Wethouder Caroline Klaver zette drie ondernemers in het zonnetje ter gelegenheid van de Dag van de Ondernemer op vrijdag 19 november. Edwin Vollebregt van Boeketterie Wassenaar, Jan van der Plas van Fotostudio Van der Plas en Dick van der Holst van Hoveniersbedrijf Dick van der Holst ontvingen een taart en een bos bloemen als dank voor hun ondernemerschap.

Onlangs riep de wethouder inwoners en ondernemers op een Wassenaarse ondernemer voor te dragen, die het verdiende extra in de belangstelling te staan. Uit de inzendingen zijn drie willekeurige Wassenaarse ondernemers geloot.

Wethouder Caroline Klaver: “Ondernemers zijn het visitekaartje van Wassenaar en van grote waarde voor de leefbaarheid en de bedrijvigheid. Deze drie ondernemers staan voor ALLE ondernemers in Wassenaar, die ik bij deze allen wil bedanken voor hun doorzettingsvermogen, inventiviteit en voor alles wat ze voor Wassenaar doen en betekenen. De reacties van inwoners, collega-ondernemers en werknemers op de oproep waren hartverwarmend. Wassenaarse ondernemers verdienen veel respect voor hun inzet.”

Bekijk hier alle voordrachten. 

VanderPlasWKDickvanderHolstWK

 

 

Tags

BloemenDag van de OndernemerGebakGemeenteOndernemersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top