Skip to content

Van de redactie

23 november 202131 second read

Een ingezonden artikel met daarin geuite grove beledigingen is vanavond offline gehaald. Eerder waren de betreffende passages al weggehaald. Aan het verzoek van de afzender om de integrale tekst (met beledigingen) te plaatsen óf anders het artikel te verwijderen is nu voldaan.

Voor ingezonden artikelen en reacties op berichten die beledigend of discriminerend zijn, ernstige beschuldigingen, bedreigingen bevatten of oproepen tot haat of geweld is bij Wassenaarders.nl geen plaats. De vrijheid van meningsuiting is voor ons heilig maar er zijn wel grenzen. Op korte termijn zullen alle huisregels zichtbaar zijn op deze website. 

Alvast dank voor uw begrip.

Redactie Wassenaarders.nl

 

Tags

HuisregelsIngezonden artikelenRedactie
Gerelateerde artikelen
Back To Top