Skip to content
Fotocredit: N. Senf

Theater Warenar: Tot Kerst helaas geen theatervoorstellingen

27 november 202134 second read

De nieuwe Corona Maatregelen van 26 november maken dat de Theatervoorstellingen in Theater Warenar tot aan de Kerstvakantie komen te vervallen. Heeft u kaarten voor een voorstelling in die periode, dan wordt u zsm geïnformeerd over de verdere afhandeling per mail en op de website.

>> Zorg dat ons mailadres van de kassa in uw contacten staat, opdat u geen berichten mist <<

WE ZIEN U GRAAG LATER WEER TERUG IN HET THEATER!

NB. Overdag zijn er nog wel andere bijeenkomsten die door mogen gaan. Informatie hierover verkrijgt u via de organisator van zo’n bijeenkomst. Neemt u alstublieft contact op met hen, in plaats van met Theater Warenar.

Dank voor uw medewerking. 

2122 Lockdown tot Kerst

Tags

CoronamaatregelenGecanceldTheater WarenarTheatervoorstellingenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top