Skip to content
Archieffoto

Meld u aan voor de informatieavond via www.wec-duurzaam.nl

29 november 202159 second read

Vanavond organiseert de Wassenaarse Energie Coöperatie een informatieavond voor iedereen die meer wil weten over het lidmaatschap en de mogelijkheid om te investeren in het project Adelbert College. De bijeenkomst zal plaatsvinden via een livestream vanuit de Warenar, van 20.00 tot 21.00 uur. We verwachten de presentatie rond 20.30 uur te hebben afgerond, daarna is er ruimte om vragen te beantwoorden die in de chat zijn binnengekomen. U kunt zich aanmelden via www.wec-duurzaam.nl

Kunt u er deze avond niet bij zijn maar wilt u wel graag meer informatie? Meld u dan toch aan. Dan nodigt de Wassenaarse Energie Coöperatie u uit voor de eerstvolgende (online) informatieavond.

Achtergrond Wassenaarse Energie Coöperatie
Enthousiaste vrijwilligers richtten de WEC eind 2020 op, met als doel om in Wassenaar op grote schaal zonne-energie op te wekken en te verkopen. De WEC wordt omarmd door de gemeente en de Klimaattafel, het platform voor duurzame initiatieven in Wassenaar. Via de WEC kan iedere inwoner van Wassenaar investeren en gebruikmaken van lokale groene stroom, of u nu wel of geen zonnepanelen op uw eigen dak heeft.

Investeren: vanaf Euro 525 per project. Rendement 4-6% , ca. 10 jaar terugverdientijd. Inkomsten uit de toegekende “Subsidie Coöperatieve Energie opwekking” (SCE).

Tags

InformatieavondOnlineWassenaarWassenaarse Energie Coöperatie
Gerelateerde artikelen
Back To Top